Friday, February 27, 2009

2008'in En İyi Flash Oyunları

Mochi Media networkünde yer alan flash oyunlar arasında 2008 yılında en çok beğenilen ve oynanan oyunları açıkladı. Bu oyunlar binlerce oyun sitesinde milyonlarca kez ziyaretçiler tarafından oynanmış ve 2008 En İyi 10 Flash Oyun listesinde yer almaya hak kazanmıştır.
Bu listede yer alan oyunları sizler için topladım.
İyi eğlenceler dilerim....

\
Bloons
Ninja Kiwi tarafından yapılmıştır. Bu firma balon patlatma oyunlarının en güzellerine imza atmıştır.
Bir maymun ve bir miktar dart ile hedeflenen sayıda balonu patlatmaya çalışıyorsunuz. Hem beceri hem de strateji gerektiren çok eğlenceli bir oyun.

\

Jane’s Hotel
Realore Studios firması tarafından yapılmıştır. Ticaret oyunlarından hoşlananlar için çok güzel bir oyun. Otel işletiyorsunuz ancak müşterilerin tüm ihtiyaçlarına bizzat koşturmak zorunda olduğunuzu belirtmeliyiz.

\
Bubble Struggle 2
Oyunun yapımcısı Krešimir Cvitanović. 2 kişilik de oynanabilen bu oyunda amaç zıplayan topları vurarak yok etmek ancak her vurulduklarında küçülüp ikiye ayrılan bu toplar ile belirli bir stratejide mücadele etmezseniz onları yok etmeniz neredeyse imkansız.


\
Pizzeria
Flipline Studios
tarafından yapılmıştır.
Bir gün ustanız sizi terkeder ve pizza dükkanını olduğu gibi size bırakır ise ne yapardınız? İşte bu oyun ile bunları yapmanız gerekiyor. Siparişi almak, pizzayı yapmak, servis etmek, hepsi sizin göreviniz.

\
Fancy Pants
Borne Games
tarafından yapılmıştır. Bu oyuna yeni nesil Süper Mario desek pek yanılmış olmayız. Görsel efektleri çok hoş olan bir platform oyunu. Kahramanı çizgilerden oluşuyor ancak hareketleri ve kabiliyetleri müthiş.

\
Tower Bloxx
Digital Chocolate
tarafından yapılmıştır. Gökdelenler inşa ederek şehir oluşturmaya çalışacaksınız ancak göktelenleri hazır katları üst üste koyarak oluşturmak göründüğü kadar kolay değil. Gökdelenleri oluşturup şehrinizin büyüdüğünü görmek size haz verecektir.

\
Cube Crash
Ocean Breeze
firması tarafınan yapılmıştır. Yan yana gelen aynı kutuları yok etmek üzerine olan bu bulmaca oyunu aynı zamanda kutuları yok ederken oluşan güzel görüntü efektleriyle oynayan kişiye ayrı bir mutluluk veriyor.

\
Bricks Breaking
Novel Games
tarafından yapılmıştır. Cube Crash oyunu ile aynı katagoride bir oyun ancak bölümleri temizleyip bir üst bölüme geçmek mümkün. Sadece kutuları tek bırakmamak gerekiyor, tek kalan kutuları temizlemek belirli bir sayıda mümkün.

\
Paris Hilton
Shaun’s Flights
tarafından yapılmıştır. Paris Hilton'u sevmeyenlerin tercih edeceği bir oyun bu. Amaç Paris'i abur cubur ile besleyip şişmanlatmak. Eğlenceli vakit geçirebilirsiniz ancak çok fazla birşey beklememeniz gereken bir oyun.

\
Stunt Dirt Bike
YouGame.com
tarafından yapılmıştır. 2 boyutlu ortamda engellerin ve arabaların üzerinden 4 tekerlekli motorsikletiniz ile geçmelisiniz. Sürücünün pozisyonuna göre motoru dengelemeniz gerekecektir.